Stagiaire in groep 4-5: Jenna Weijts

Mijn naam is Jenna Weijts en het komende half jaar loop ik stage in groep 4/5 bij juffrouw Roos. Ik ben 20 jaar oud en ben tweede jaar student aan de HAN pabo in Nijmegen. Ik woon in Vught samen met mijn vader, moeder en broertje. Mijn beide ouders komen uit het onderwijs, dus de keuze voor de Pabo was voor mij snel gemaakt. Met kinderen werken vind ik onwijs leuk en leerzaam. Elke laatste week van de zomervakantie ben ik daarom ook leiding tijdens een kindervakantie week in mijn woonplaats. Verder heb ik als hobby vooral zingen/acteren. Mijn grootste passie is dan ook musical. Ook ga ik graag naar concerten en spreek ik graag af met vriendinnen. Ik heb al een warm welkom gehad in groep 4/5 en ik heb onwijs veel zin in de komende tijd, we gaan er iets leuks van maken!